Vernieuwde praktijkVernie

Zoals u onlangs heeft gemerkt, heeft Mw. Sie op 1 oktober 2016 de praktijk overgenomen van Hr. Oei. De praktijk zal verder gaan onder de naam Niti Dental, een verwijzing naar haar meisjes naam. Een verse start, onder een nieuwe naam en logo. Wij verheugen ons om u te melden dat wij onze praktijk gaan verbouwen en moderniseren. Op deze wijze kunnen wij uw mondzorg de komende tientallen jaren waarborgen volgens de nieuwste technieken en hygiënische richtlijnen.
De verbouwing van de praktijk aan de Kerkweg 80A zal in de maand augustus en september plaats vinden. Vanaf maandag 3 juli zullen wij onze patiënten behandelen in de praktijk van tandarts Gouw-Lie aan de Commandeurslaan 2, 1964 LZ Heemskerk.
De verbouwing zal naar verwachting eind september gereed zijn. Tevens willen wij de patiënten van tandarts Gouw en Gouw-Lie van harte welkom heten in onze praktijk. Wij zullen ervoor zorgen dat u dezelfde goede mondzorg geniet als wat u gewend bent bij tandarts Gouw en Gouw-Lie. Mocht u vragen hebben over bovenstaand bericht, schroomt u niet om deze aan de praktijkmanager of assistente te vragen.