Bekijk de standaardtarieven

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende handelingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke handeling omschreven met een code. Onze facturen worden verstuurd via Infomedics. Zij kunnen de rekening rechtstreeks indienen bij uw verzekeraar. Indien u een tandartsverzekering heeft, zal uw verzekering het verzekerde bedrag rechstreeks aan Infomedics uitkeren. Het eventuele resterende bedrag wat uw verzekering niet vergoed zult u per acceptgiro thuis ontvangen.

Betalen en Infomedics

Omdat wij in onze praktijk liever tijd besteden aan uw mondzorg, hebben wij onze financiële administratie uitbesteed aan Infomedics (voorheen: uwnota.nl). Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten en psychiaters.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Infomedics. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.
}

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics– 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek).

t

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, meldt u dan aan bij Infomedics– 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek).

Contactgegevens infomedics

Website: www.infomedics.nl
E-mail: rekening@infomedics.nl
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek)